BLOG

Tja, veel mensen gaan deze zomer niet op vakantie door de corona-crisis. Veel mensen zitten nu thuis, maar wat doe je dan? Daarom heb ik hier 10 tips en ideeën voor een vakantie in eigen huis! Lees je mee?

De scholen zijn weer begonnen, de maatregelen weer wat versoepelt, dus vanzelfsprekend je agenda weer wat voller. In deze blogpost deel ik 5 tips voor een overzichtelijke agenda! Lees je mee?

BuJo #2

27-05-2020

Hoihoi! Vandaag de tweede blogpost in de categorie BuJo! In deze categorie zal ik jaar-,maand- en week-, overzichten delen. Of andere dingen uit mijn BuJo! Lees je mee?

Ja! Goed gelezen, en gezien als goed is (; Ik heb namelijk een nieuw logo ontworpen, want het oude logo vond ik toch niet alles...

BuJo #1

08-05-2020

Hoihoi! Vandaag de eerste blogpost in de categorie BuJo! In deze categorie zal ik jaar-,maand- en week-, overzichten delen. Of andere dingen uit mijn BuJo! Lees je mee?

Kraamcadeautje

06-05-2020

Wat is nu leuker om te geven dan een zelfgemaakt kraamcadeau? In deze blogpost laat ik je zien hoe je een schattig slingertje maakt met een cadeautasje er bij! Ook als je nog niet weet of het een jongetje of een meisje wordt kan je dit alvast maken! Lees je mee?

Hoi! In deze derde blogpost nemen we een kijkje in de bullet journal methode. Wat is het, wat zijn de voordelen, wat vind ik er van, wat heb ik en wat doe ik er mee. In deze blogpost komt het allemaal aan de orde!

Hoi! In deze tweede blogpost laat ik je zien hoe je de schattige etiketjes van de afbeelding maakt! Lees je mee?

Ontwerpen

01-05-2020

Hoi! In deze eerste blogpost wil ik je vertellen over de website, mijn aanleiding voor het maken van deze website en het ontwerpen. Lees je mee?

Paperlovers
Volg mij op Pinterest https://nl.pinterest.com/joannesnoeij/ contact: joannesnoeij@outlook.com
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin